w7logo1

Jeg har skrevet noen innlegg om Windows 7 nå, og jeg tenkte det kunne være greit med en oppsummeringsside. Her lister jeg opp de «viktigste» sakene jeg har skrevet om Windows 7 de siste månedene:

«Gratis» Windows 7, Windows Server, Office 2007 etc…

Om du driver et lite selskap, enkeltmannselskap etc og har dine egne hjemmesider som tilhører bedriften, kan du søke på BizSpark og få tre år med «gratis» MSDN tilgang. Etter tre år må du betale $100 i gebyr, men det er det verdt. Les mer her…..

Guider:

1. Hvordan bytte språk på Windows 7 Home Premium / Professional. En enkel guide med en .bat fil og link til språkpakker som lar deg bytte språk på din engelske Windows 7 Home Premium eller Pro utgave. (eller andre lavere utgaver).

2. Hvordan lage norsk installasjons DVD av Windows 7? En guide på hvordan du kan lage en norsk installasjons DVD fra din engelske Windows 7 plate, inkludert .bat fil og språkpakker.

3. Hvordan gjøre en «clean install» og/eller formatere under installasjonen.

4. Hvordan formatere og/eller lage nye partisjoner i Windows 7?

5. Hvordan gjøre en “clean install” med oppgraderings versjonen? Her er oppskriften på hvordan du kan «hacke» oppgraderings versjonen av W7 til å godta lisensen på en tom disk.

Info sider:

1. OEM, oppgradering eller fullversjon… Hva bør du velge? Forklaringer med anbefalinger.

Tester:

1. XP Mode – showoff eller nyttig? Test av Windows 7 XP Mode, som lar deg installere og kjøre programmer som ikke fungerer i Windows 7 i en egen XP installasjon, som integreres i Windows 7.

2. VMLite m/XP Mode. Et alternativ til Microsofts XP Mode som fungerer i alle Windows 7 versjoner.

3. Del 1: Ubuntu 9.10 vs Linux Mint 7 vs Windows 7

4. Del 2: Ubuntu 9.10 vs Linux Mint 7 vs Windows 7

—————-

VG1KLIKKVGVG