Da Windows 7 ble lansert i fjor, lanserte også Microsoft familiepakken av oppgraderingsversjonen av Home Premium. Dette ga kjøperen mulighet til å installere Windows 7 Home Premium på tre pcer, til en nokså grei pris. Nå melder Ed Botts at familiepakken er ventet å dukke opp igjen nå i løpet av oktober (3. oktober i USA).

Han sier også noe om at den trolig blir tilgjengelig i England, noe som vil bety at folk kan kjøpe den via Amazon som sist, eller via Dustin.no om de gråimporterer den som sist. Uansett, så er det et begrenset opplag de legger ut for salg, og det ventes at butikkene vil gå tomme nokså raskt. Her er en link til Amazon.co.uk, og så kan man legge til epost adressen der om man ønsker å få beskjed når den er på lager. Bare husk at dette er en fysisk pakke med 32bit og 64bits versjonen av Windows 7 HP, så du må betale både moms og forenklet tollgebyr på denne pakken inn til Norge. Uansett vil prisen garantert bli billigere enn tre enkelt pakker med oppgraderingsversjonen.

Kjøper du denne og ønsker norsk versjon av Win7, så er guiden min fra i gjor høyst aktuell enda: http://samfunn.myhken.com/?p=447