41ZJ9UkUfeL._SL160_AA115_41ZJ9UkUfeL._SL160_AA115_41ZJ9UkUfeL._SL160_AA115_

Windows 7 familiepakke kom i dag i salg hos Amazon.co.uk. Vi i Norge får dessverre ikke muligheten til å kjøpe familiepakken direkte her i Norge, men vi kan bestille den fra Amazon.co.uk og lignede steder.

Familiepakken inneholder ut i fra det Amazon.co.uk skriver en Windows 7 Home Premium oppgraderings lisens som kan brukes på tre pcer. Bakdelen med oppgraderingslisens er at du må ha et operativsystem fra før av på pcen (XP/Vista). Fordelen er at du kan installere den på så mange pcer du vil, så lenge du kun har tre aktive lisenser om gangen, og du kan bytte ut så mye hardware du vil.

Prisen for familiepakken kjøpt på amazon.co.uk per 18.oktober er 1.088 kroner inkludert frakt, som blir 1.470 kroner inkludert norsk moms og forenklet tollgebyr.

I forhold til denne listen med norske priser, så sparer du rundt 900 kroner på å kjøpe familiepakken via amazon.co.uk i forhold til å kjøpe tre norske Home Premium oppgraderingslisenser.

Personlig anbefaler jeg Home Premium til de fleste som ikke har særlige behov som Bitlocker eller trenger å koble seg på et bedriftsnettverk.

Her er en oversikt over forskjellen på de ulike utgavene

w7versj1

————

VG