Trykk på bildet over for å laste ned Office 2010 Starter norsk versjon (installasjons filen)

Da har jeg endelig fått tak i Office 2010 Starter på norsk og har gjort en test med den. Den er jo nokså lik testen av den Engelske versjonen. Eneste forskjell er at jeg nå har tilgang til Microsoft Office 2010 OPK, altså det «imaget» som OEM produsenter laster inn på pcen før salg. Den pakken inneholder fullversjonen av alle de tre forbrukerrettete Office 2010 versjonene, samt Office 2010 Starter.

Om man ønsker å oppgradere til en bedre versjon enn Starter, er det nokså lett, siden hele Office 2010 pakken allerede ligger på pcen, og du trenger derfor ikke noen ekstra DVD plate med Office 2010 på.

Du kan også velge å kjøre fullversjonen av Office 2010 som prøveversjon, noe jeg kommer tilbake til senere i testen.

Jeg har denne gangen lastet inn hele OPK imaget, så får derfor opp denne menyen og dette valget første gang jeg starter Office 2010:

Office 2010 er enda ikke installert, og når du trykker på Microsoft Office 2010, eller prøve å åpne et office dokument, får du opp dette valget her:

Jeg velger i denne første testen å bruke Office 2010 Starter

Man får igjen en påminnelse om bakdelene med å velge Office 2010 Starter, og du får nok en mulighet til å kjøpe en fullversjon.

Trykk på bildet for stor utgave. Dette er Word 2010 bildet, og reklamen er plassert nede til høyre, og bytter bilde hvert 45 sekund.

Trykk på bildet for stor utgave.

Trykk på bildet for stor utgave. Excel 2010.

Hvordan ta med seg Office 2010 Starter til andre pcer?

Denne gangen har Microsoft faktisk gjort det mulig å la deg ta med deg en kopi av Office 2010 Starter til en hvilken som helst annen pc. De har laget et kjekt verktøy som kopierer det du trenger til f.eks en USB stick, som du så kan bruke til å kjøre Office 2010 på en hvilken som helst pc som ikke har Office 2010 fra før av, eller som har Office 2010, men at du vil bruke Starter versjonen.

Alt du trenger for å kjøre Office 2010 Starter Norsk versjon, er denne filen….(ca en MB), den pakker du ut f.eks på skrivebordet, og så fikser den resten selv etter at du starter den.

Priser for fullversjonene i norske kroner:

Her er en oversikt over prisene (de veiledende) fra Microsoft. Det kan være lurt å sjekke diverse nettbutikker som Komplett.no, Netshop.no, MPX.no etc for gode tilbud på Office.