Som jeg skrev i går så har endelig MS lansert Microsoft Office 2010 RTM. Denne har fått versjonsnummer; 14.0.4763.1000, men ulike produkter i pakken har ulikt nummer. Nå skal det sies at slik er det på den RTM versjonen som nå ligger på nett, men om det blir slik på den endelige versjonen som kommer ut om ikke alt for lenge, får tiden vise.

Piratene ligger ikke på latsiden, og allerede flere timer før RTM filene lå ute klart for nedlastning, ble det lagt ut et lite program som aktiverer den nye Office 2010 utgaven. Dette skjer via KMS, som er metoden MS har valgt å bruke for å få Office 2010 til å aktivere seg for storkunder. Programmet som ligger ute, simulerer en slik KMS server, bare lokalt, og lar Office 2010 være aktivert i 180 dager. Innen den tid, må du kjøre programmet på nytt, og Office holder seg aktivert.

Ellers har det også blitt lagt ut ordlister og retteprogram for de fleste språkene, inkludert norsk. Men norsk språkpakke er ikke lansert enda, og blir neppe lansert før i juni i følge MS sine egne sider.

————-

VG