Link til diskusjons tråd på diskusjon.no
På QXL selges det mengder med «billige» Windows 7 og Office 2010 pakker. Dette er nesten helt likt opplegg som Jonas85 saken….(Del1 og Del2)

Siden QXL ikke ønsker å gjøre noe med denne saken, tar jeg ansvar nok en gang, og ønsker å komme i kontakt med folk som har kjøpt fra en av disse selgerene i den siste tiden, eller fra andre selgere på QXL:

* lm74
* dress-fashion-2010
* Usa-Shop
* Tropicalsunset
* Electronics

Jeg har fått bekreftet av en kjøper at USA-Shop og Tropicalsunset har samme selger, og du betaler til samme kontonummer.

Sitat

Kan opplyse at “Usa-Shop” og “Tropicalsunset” er to forskjellige “brukernavn”, men betalingen går til samme bankkonto! Og tilhører “eieren” av “Usa-Shop”!

Så det er jo mistenkelig bare det. Hvorfor ha flere kontoer på ulike brukernavn, som selger det samme produktet?

Ta kontakt med meg på bloggen min, eller på epost:

Postet bilde

Ønsker du å være anonym så kan du være det, jeg ønsker bevis som det over med kontonummere, samt PID koden til produktnøkkelen du har kjøpt.

Da særlig de tre tallene i andre kolonne.

Har du ikke installert produktnøkkelen enda, ring til Microsoft og prøv å få PID nummeret derfra. Om ikke kan jeg sjekke det for deg, men det beste og tryggeste for deg er at du gjør jobben selv.

Har du installert nøkkelen på pcen din, kan du sjekke med følgende program fra Microsoft:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012

Det er denne linjen her jeg ønsker info om, det er helt trygt å legge ut denne infoen, kan ikke bli brukt til noe annet enn å sjekke hvor lisensen stammer fra, og om den er ment for salg eller ikke.

Postet bilde

Oppdateringen 15.11.10:

Da har jeg kjøpt en pakke fra Usa-Shop for 420 kroner, og det blir spennende å se om jeg får denne pakken, og om det er ekte vare eller ikke. Om det er ekte, så er det verdens billigste fullversjon av Windows 7 Ultimate jeg vet om.

Om du har lyst å bidra til utgiftene, så setter jeg pris på et bidrag: